top of page

FC Svratka Brno - FC Chotěboř "U19" 7:2 (3:1)

Střelci: 13´Němec, 87´Souček


Sestava: Kovář - Dymák, Souček, Janáček, Šimon, Němec, Kubeš, Klement, Šťastný, Jehlička, Medek


Náhradníci: Krupička, Mach, Blažek, Zvolánek, Mudruňka, Císař


V sobotu naše dorosty odcestovali do Brna, kde se utkaly s místní Svratkou. Soupeř se nacházel ve starší kategorii na 3. a v mladší kategorii na 4.místě tabulky divize D.


Nezačali jsme dobře a už v 7.minutě prohrávali 1:0. Ve 13.minutě vyrovnal Němec. Ale z našeho pohledu to bylo v první půlhodině všechno. Soupeř byl u všeho první a gólově se ještě dvakrát prosadil. My jsme měli šanci na konci prvního poločasu po standardní situaci, kdy gól nebyl uznán kvůli offsidu. 


Druhý poločas jsme začali o něco lépe, ale góly jsme bohužel dostávat nepřestali. Soupeř trestal naše chyby a přidal další 4 góly. Na konečných 7:2 korigoval ještě v závěru Souček. 


Soupeř zaslouženě vyhrál. My jsme začali ospale, nedostupovali jsme hráče, soupeř byl u všeho první. V druhé půli se hra mírně zlepšila, ale po celý zápas jsme vyráběli velké množství individuálních chyb. To si v podobných zápasech, pokud chceme uspět, nemůžeme dovolit. Každopádně takový zápas, který vybočuje jinak z dobrého výkonnostního trendu, se může stát a my teď musíme hodit tento výkon za hlavu a pokračovat pozitivně dál. Jeden zápas sezónu nedělá.

Trenér: František Janda


48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page