top of page

FC Chotěboř "U19" - MSK Břeclav 6:0 (2:0)

Aktualizováno: 2. 4.

Střelci: 23´Kubeš, 43´Němec, 60´Dymák, 64´Medek, 71´Kubeš, 86´Dymák


Sestava: Kovář - Dymák, Souček, Janáček, Šimon, Němec, Kubeš, Klement, Šťastný, Mach, Medek


Náhradníci: Prokš, Krupička, Jehlička, Blažek, Daniel, Zvolánek


V sobotu naše dorosty sehráli na domácí umělé trávě dvojzápas se soupeřem z Břeclavi. Soupeř je v mladší i straší kategorii na posledním místě divizní tabulky. 


Začátek zápasu jsme začali aktivně a v prvních patnácti minutách si vytvořili tři velké příležitosti. Ty jsme ještě neproměnili, ale hned ve 23.minutě šikovně prošel do vápna Němec a předložil Kubešovi, 1:0. Soupeře jsme z velké části poločasu drželi na jeho polovině, ale pojistka nepřicházela. O tu se postaral až ve 43.minutě z přímého kopu Němec. 


Po pauze byl obraz hry stejný, kontrolovali jsme míč a dostávali se do šancí. V 60.minutě prošel do vápna Dymák a přidal 3.gól. O pár minut později dal Němec ve vápně přihrávku pod sebe Medkovi a ten zvýšil na 4:0. Dva góly přidali ještě svými druhými góly po samostatném úniku Kubeš a po střele zpoza vápna Dymák. Skóre se tak na konci zápasu zastavilo na 6:0.


Připravovali jsme se na houževnatého, bojovného soupeře, chtěli zachytit začátek a proměnit první šance, což nám dělalo v předchozích utkáních problém. Opět jsme si vytvořili velké množství šancí, to je důležitý předpoklad pro to střílet více branek. Z dobrého týmového výkonu jsme potěšeni, hráči si zaslouží pochvalu. Byl to pro nás důležitý zápas a přistoupili jsme k němu přesně jak bych si představoval. Navíc jsme až na dva hráče hráli už s kádrem, se kterým budeme hrát příští rok, takže u všech panuje spokojenost. My se nesmíme tímto zápasem uspokojit, naopak jsme dostali další impulz pro to na sobě dál pracovat a doufám, že nám to do dalších zápasu dá více sebevědomí.

Trenér: František Janda


82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page