top of page

FC Chotěboř "U19" - ČAFC Židenice 3:0 (1:0)

Střelci: 4´Němec, 77´Šťastný, 82´Šimon


Sestava: Kovář - Dymák, Souček, Janáček, Šimon, Němec, Kubeš, Klement, Šťastný, Jehlička, Medek


Náhradníci: Krupička, Mach, Blažek, Zvolánek, Mudruňka, Daniel


V sobotu se na domácí umělé trávě naše dorosty utkaly se soupeřem z brněnských Židenic. Soupeř se nacházel ve starší i mladší kategorii na 11.místě tabulky divize D. 


Zápas jsme začali dobře a hned v úvodních minutách jsme si vytvořili několik šancí ze standardních situací kolem vápna, které ještě gólem neskončily. Už ve 4.minutě jsme však šli do vedení po tečované střele Němce. Pokračovali jsme dobře a do 30.minuty měli ještě několik šancí, ale stav zůstal stejný. Závěr poločasu patřil hostům, kteří šli po nakopnutém míči za obranu sami na bránu, Kovář však dobře vyběhl. 


V druhém poločase začali lépe hosté, k větší šanci se však nedostali. Od 60.minuty jsme se zase dostali zpátky do hry. Aktivita vyústila ve velkou šanci Klementa, který zakončil vedle. Jeho druhý samostatný únik zastavil hostující hráč pouze za cenu faulu a s druhou žlutou byl vyloučen. V 77.minutě dobíhal dlouhý míč Němec, hostující gólman vyběhl proti němu a při odkopu mu podrážkou přistál na hrudi, pro nebezpečnou hru dostal rovnou červenou kartu. Při následném přímém kopu se prosadil z dorážky Šťastný. V 82.minutě se ještě pěkně prosadil z přímého kopu Šimon, který uzavřel konečné skóre 3:0. 


Jsme strašně rádi, podařilo se nám zvládnout další důležitý zápas. Soupeř nás prověřil soubojově, my jsme mohli rozhodnout dřív a hrát víc v klidu. Měli jsme ve hře trochu hluchá místa na konci prvního a na začátku druhého poločasu, ale celkově jsme si výhru dle mého názoru zasloužili.

Trenér: František Janda


65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page