top of page

FC Slovan Rosice - FC Chotěboř "U19" 5:3 (2:2)

Střelci: 17´Souček, 22´Klement, 78´Šimon


Sestava: Kovář - Dymák, Souček, Janáček, Šimon, Němec, Kubeš, Klement, Šťastný, Jehlička, Prokš


Náhradníci: Medek, Krupička, Mach, Blažek, Zvolánek, Mudruňka


V neděli naše dorosty odcestovali do Rosic. Soupeř se v kategorii U19 nachází na 4.místě, v kategorii U17 na 13.místě. 


Zápas jsme nezačali špatně, ale vyrobili jsme hned v 7.minutě individuální chybu a prohrávali 1:0. Zareagovali jsme na to velmi dobře, soupeře přehrávali a už ve 12.minutě měl po pěkné akci velkou šanci Kubeš, gólman soupeře mu však velmi dobře šanci vyrazil. V 17.minutě jsme už byli úspěšnější, kdy se po rohovém kopu prosadil Souček. Ve 22.minutě jsme šli už do vedení, když Klement dorazil pokus Prokše. Ve 34.minutě jsme ale inkasovali gól přímo z rohového kopu, což nás na zbytek poločasu utlumilo. 


Druhý poločas se už nesl ve vyrovnaném duchu, my jsme si hned ve 48.minutě vypracovali další obrovskou šanci, ve které ale Prokš pouze trefil brankáře. Hned za tři minuty jsme inkasovali po další standartní situaci. Po inkasovaném gólu jsme se oklepali a začali hrát aktivněji. To vyústilo v pěknou gólovou střelu Šimona zpoza vápna v 78.minutě, 3:3. V 86.minutě jsme ale po individuální akci soupeře po čtvrté inkasovali a v nastavení, když jsme všechny hráče vysunuli na útočnou standartní situaci inkasovali ještě po samostatném nájezdu pátý gól. Zápas plný zvratů tak nakonec skončil naší prohrou 5:3. 


Zápas, který se divákům musel líbit. My jsme předvedli podle mého názoru dost dobrý výkon. Bohužel nás srazili v první půli individuální chyby, v druhém poločase trochu nezkušenost, kdy se některé situace směrem dozadu dali řešit lépe. Pro nás možná i trochu nespravedlivý výsledek, nějaký ten bod jsme si dle mého názoru zasloužili. Nicméně znovu chci vyzdvihnout dobrý týmový výkon, který si musíme přenést do dalších zápasů.

Trenér: František Janda


54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page