top of page

SK Přibyslav - FC Chotěboř „B“ 0:1 (0:1)

Střelci: 37. Vepřovský


Sestava: Ptáček, Odvářka R., Janda V., Čapek D., Hlaváček Jan, Hlaváček Jiří, Pfeffer (84 Gregor), Tůma, Vepřovský, Muzikář (76. Polanský), Paidar (65. Bělovský)


Začátek zápasu byl opatrný z obouch stran, hrálo se od vápna k vápnu, bez šancí. První šanci po chybě Odvářky má domácí Vykoukal, ale střelu chytá Ptáček. Na druhé straně máme velkou šanci my, ale po centru Muzikáře Vepřovský míjí hlavou branku. Dobře držíme balon a naše rychlá křídla větrají obranu hostí. V 37. minutě po centru Hlaváčka na malém vápně tečuje míč Vepřovský a vedeme 1:0.


Druhý poločas začali lépe domácí, tlačí se do vápna, ale bez zakončení mezi tyče. Následně máme tři střely z velkého vápna, ale ani jednou netrefíme branku. Soupeř se snaží vyrovnat, ale vynikající Ptáček měl dnes zavřeno. Nejdříve vychytá samostatný únik Pátka. Následuje střela zprava hřiště, ale Matyáš znovu krásným zákrokem balon vytláčí mimo tyče. Domácí se tlačí do vápna nakopávanýma balóny, se kterýma si naše obrana a golman Ptáček poradí a tak si odvážíme vítězství 1:0.


Chválíme za bojovnost celý tým a výborného Ptáčka v bráně.



81 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page