top of page

FC Chotěboř "B“ – TJ Sokol Bohemia Antonínův Důl 3:1

Střelci: 27. Janda F., 70. Janda F., 84. Pfeffer – 40. Altrichter


Sestava: Gregor J., Muzikář (64. Hromádka), Čapek D., Odvářka R., Dočekal, Veselý (64. Bělovský M.), Polanský, Pfeffer, Bělovský O., Odvářka M. (70. Paidar), Janda F. (83. Ledvinka)


Vstup do zápasu se nám povedl, drželi jsme míč a snažili se hrát kombinačně, ale těžký terén nám to trochu komplikoval. První branku střílí Janda F. po přihrávce za obranu, a po samostatném úniku František uklízí míč kolem golmana hostí. Trochu polevíme a soupeř toho hned využívá, po přímém kopu z rohu hřiště se odrazí balon na velké vápno a přes dva odrazy skončí míč v síti.


Ve druhém poločase se do soupeře od začátku zakousneme. Držíme míč a tlačíme se do branky, ale brankář hostí vydrží jen do 70. minuty. To se po rohovém kopu dostane míč k Jandovi F., udělá kličku a z přispění odrazu od zad soupeře skóruje. Pokračujeme v tlaku a po chybě obrany utíkají Dočekal s Pfeffrem sami na brankáře hostí, druhý jmenovaný proměňuje a vítězíme 3:1.


Trápíme se v zakončení, tak snad to bude příště lepší. Na další zápas se nebude dlouho čekat, hrajeme přeložené kolo doma ve středu 28.9. od 15:30 proti Světlé n/S „B“.

Trenér: Radek Odvářka

80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page