top of page

FC Chotěboř „B“ – TJ Sokol Antonínův Důl 4:1

Branky: 50. Janda F., 57. Paidar, 85. Vepřovský, 86. Čurda (vl.) – 62. Šabatka


Sestava: Gregor J., Odvářka R., Janda V., Čapek D., Hlaváček, Muzikář (71. Stejskal) Gregor L., Šárovec (46. Janda F.) Vepřovský, Paidar (80. Polanský) Ledvinka (46. Veselý)


Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, snažili jsme se hrát po křídlech a centrovat do vápna. To se nám dařilo, ale skončili jsme na obraně hostů. Soupeř to zkoušel přes rychlé útočníky, ale obrana nic nepřipustila. V 28 min. byl v samostatném úniku faulován Gregor L. a brankář hostů musel předčasně do sprch.

Vstup do druhého poločasu poznamenal silný déšť, ale to nám pomohlo. Z první akce krásně prošel až k brankáři Janda F. a střelou pod víko nedal brankáři šanci. Poté z rozehraného rohu zvyšuje Paidar na 2:0. Soupeř se chytnul následnou akcí, kdy Šabatka utíká obraně a snižuje na 2:1. Následně nás soupeř zatlačil na naši půlku a dlouho nás tlačil, ale bez branky. Uklidnění přišlo až na konci zápasu po krásné střele Vepřovského. A z následné akce domácích si soupeř vsítil vlastní gól.

40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

FC Chotěboř „B“ – TJ Tis 3:0

Střelci: 28. Janda F., 36. Janda F., 69 Janda F. (Pk) Sestava: Marek, Odvářka R., Janda V., Čapek D., Hlaváček, Tůma, Polanský (57....

TJ SOKOL Lučice – FC Chotěboř „B“ 3:1

Střelci: 30. Lančarič, 67. Svoboda, 77. Jiráček – 27. Odvářka M. (pk) Sestava: Gregor J., Odvářka R. (80. Muzikář), Janda V. (80....

bottom of page