top of page

FC Chotěboř "A"– FK Ledeč nad Sázavou 1:2 (0:0)

Střelci: 83. Císař - 60. a 71. Toula


Sestava: Doborovolný – Neuvirt, Gregor T., Somerauer, Dočekal, Chlad, Voborník, Polanský, Vepřovský, Vrána, Hanousek


Střídali: Císař, Pfeffer, Tůma, Janda, Fiedler, Gregor J.


Do utkání jsme vstoupili skvěle. Při standardní situaci, kterou rozehrával Hanousek se již ve 2.minutě ocitl sám před brankářem Vrána, ale nedal. V 5.minutě se situace opakovala kde se sám před Bezděkem objevil Somerauer, ale bohužel jsme v koncovce opět selhali. Těžký terén nám dělal problém, ale i tak jsme v první půlce byli přeci jen nebezpečnější, než soupeř.


Ve druhé půlce se hra odehrával většinou ve středu pole. A pak přišla 60. minuta, kdy se do míče z 25 m opřel Toula a krásnou brankou otevřel skóre. Ihned jsme se snažili o vyrovnání i změnou rozestavení, ale v 71.minutě opět Toula z identického místa vystřelil a míč se nešťastně odrazil od našeho hráče do protipohybu Dobrovolného, 0:2. Nic jsme nevzdávali a snažili se o vyrovnání. V 73. minutě se dostal Chlad za obranu, ale Bezděk skvělým zákrokem míč vyrazil. Další šanci měl opět Chlad, který si udělal kličku k brankaři, ale slabou střelu do prázdné branky stačili hostující obránci odvrátit na roh. Pak přišla 83.minuta, kdy centrovaný míč Somerauer prodloužil za obranu, kde nabíhal Císař a ten svojí šancí nepohrdl 1:2. Do konce utkání jsme se snažili o vyrovnání, ale soupeř tento tlak ustál.


Utkaní se hrálo na těžkém terénu. Přesto si myslím, že jsme si v utkání vytvořili více gólových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Soupeř vytěžil z minima šancí maximum. Myslím, že alespoň remíza by utkání slušela více, ale takový občas bývá fotbal. Cením si hráčů za to, že i za stavu 0:2 se stále snažili vývoj utkání zvrátit na naši stranu.

Trenér: Martin Jakeš

104 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page