top of page

FC Chotěboř "A" – SK Huhtamaki Okříšky 0:0 (0:0)

Sestava: Dobrovolný – Dočekal, Somerauer, Gregor, Vrána, Chlad, Voborník, Jakeš, Dvořák, Klement, Hanousek


Střídali: Janda, Bažout, Císař, Jindra, Kruntorád, Mašek


V tomto zápase jsme očekávali spíše taktickou partii a to se také potvrdilo. V zápase jsme převážnou část měli míč na našich kopačkách, kdy soupeř byl v hlubším bloku a čekal na naší chybu v rozehrávce. V první půlce měl nadějnou příležitost Dvořák, ale chyběl mu krok. Okříšky se dostali také do jednoho zajímavého nebezpečného přechodu, ale tuto situaci jsme vyřešili. Vytvořili jsme si spíše polo šance, ale to bez problému vyřešili hostující obránci nebo jistý brankář.


Ve druhé půlce jsme se snažili dostat do většího tlaku, což se postupem času potvrzovalo. V 68. minutě se dostal do šance Hanousek, ale bohužel vše vyřešil pozorný Fiala. V úseku mezi právě zmiňovanou 68. minutou až 78. minutou jsme měli velice dobrou pasáž, ale nic jsme si z toho nevytvořili. Naopak, hosté šli v 83.minutě do přečíslení, ale vše naštěstí vyřešil Somerauer.


Okříšky přijeli bodovat, věděli jsme o jejich kvalitní defenzívě s rychlím přechodem do útočné fáze. Z mého pohledu, takovéto utkání většinou rozhodují individuality v týmu. Utkání bylo chudší z pohledu střel a šancí. V tomto utkání nám nepomohli ani standartní situace. Pozitivem beru to, že v tomto utkání bylo nominovaných 6 dorostenců, kteří takováto utkání potřebují prožít. Remíza byla z mého pohledu nakonec spravedlivá.

98 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page