top of page

Tj Sokol Jamné – FC Chotěboř "B“ 0:3 (0:2)

Střelci: 19. Hlaváček Jiří, 35. Hlaváček Jiří, 86. Bělovský Ondřej


Sestava: Gregor J., Gregor L. (61. Janda V.), Neuvirt, Odvářka R., Hlaváček Jan, Hlaváček Jiří, Pačanda, Šárovec (46. Muzikář, (75.Ledvinka)), Tůma, Bělovský O., Odvářka M. (46. Veselý)


V neděli ráno jsme zajížděli do pro nás neznámého Jamné. S užším menším hřištěm jsme si ale poradili.


Do zápasu jsme šli s obavami, protože nám malé hřiště moc nevyhovuje. Ale začátek zápasu jsme chytli velmi dobře. Drželi jsme míč a diktovali tempo zápasu, ale nedařilo se nám dát finální přihrávku. To se nám povedlo v 19. minutě, když Pačanda nachází dobře naběhnutého Jirku Hlaváčka, který se nemýlil. Za 15 minut vybojuje míč na vápně znovu Jirka Hlaváček a jde sám na golmana 2:0. Domácí nás prověřují rychlými protiútoky, ale obrana je včas zastavuje. Na konci poločasu vykopává obrana domácích z brankové čáry hlavičku Odvářky M.


V druhém poločasu jsme navázali na první, drželi jsme míč a postupným útokem jsme se snažili dostat do vápna. Měli jsme několik akcí po stranách hřiště, ale zase nás trápilo zakončení. Po jedné akci Neuvirta už jsme zvedali ruce. Kuba trefil tvrdou ranou břevno a ani odraz se za čáru nepodíval. Následovala dorážka Bělovským, skokem do střely jí obránce vyráží. V 85. minutě jde sám domácí útočník na Gregora, ale nedokáže si na penaltě připravit míč ke střele, a tak mu ho Neuvirt ukopne. Z protiútoku „vykoupe“ Bělovský O. dva obránce a zvyšuje na 3:0.


Chválím celý tým za výkon, a doufám, že na něj navážeme příští týden doma proti České Bělé.


Trenér: Radek Odvářka

53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page