top of page

TJ Nová Ves - FC Chotěboř "A" 2:4 (1:2)

Střelci: 24. Šandera Petr, 72. Neuvirt Jakub (vl.) - 10. Bouma Lukáš, 14. Dvořák Luboš, 60. Chlad Petr, 90. Dvořák Luboš


Sestava: Mašek – Gregor, Klement, Somerauer, Neuvirt, Chlad, Voborník, Dvořák, Polanský, Musílek, Bouma


Střídající: Ledvinka, Hanousek, Fiedler, Gregor J.


Začátek zápasu nám vyšel skvěle. V 10.minutě našel hezky Musílek centrovaným míčem do vápna Boumu a ten se zblízka nemýlil 0:1. Ve 14. minutě se podobně prosadil Dvořák 0:2. Následně nás domácí zatlačili a snažili se o snížení stavu. To se povedlo ve 24.minutě po rohu Šanderovi. Domácí hrozili především z centrů do vápna, ale další branka již v první poločase nepadla.


Do druhé půle lépe vstoupila Nová Ves, ale vážnější šanci si nevypracovala. V 60.minutě našel Somerauer na půlce Dvořáka a ten následně našel rozběhnutého Chlada, který svoje sólo proměnil 1:3. V 72.minutě zahrával Šandera standartní kop z poza vápna a když už se zdálo, že svůj centr přetáhl, tak si přesto míč našel domácí hráč, který ho vrátil do pokutového území. Následnou hlavičku si nešťastně srazil do brány Neuvirt. 2:3 V 80.minutě přišla červená karta pro domácí, když Novotný sestřelil rozběhnutého Somerauera. V 85. minutě mohl Chlad pojistit výsledek, ale brankář jeho střelu chytl. Následně zahrozili i domácí, ale vše vyřešil Mašek. V.88. minutě hezky Fiedler našel ve vápně Klementa, ale ten hledal ještě lepší pozici pro zakončení. V 90. minutě se dostal do úniku agilní Dvořák a svou 16. brankou završil konečný výsledek na 2:4.


Musím pochválit kluky za jejich příkladnou snahu a bojovnost. Tento zápas nebyl vůbec jednoduchý a po pravdě nás stal hodně sil. Snažili jsme se o svoji hru, ale domácí nás svoji kvalitou dostali párkrát pod tlak. Možná to bylo i naším brzkým vedením, každopádně hezký a těžký zápas s dobrým koncem pro nás.

Trenér: Martin Jakeš



107 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page