top of page

Slavoj Polná - FC Chotěboř "A" 2:2 (0:2)

Střelci: 85. Haala Vojtěch, 87. Sobotka František - 5. Dvořák Luboš, 16. Dvořák Luboš


Sestava: Mašek – Gregor, Fiedler, Somerauer, Dočekal, Chlad, Voborník,Dvořák, Klement, Musílek, Bouma


Střídající: Tůma, Hanousek, Pačanda, Polanský, Gregor J.


Ve čtvrté minutě zachytil ve středu hřiště rozehrávku Klement, který nahrávkou poslal do šance Boumu, ale byl z toho pouze roh. Musílek následně krásným kopem našel Dvořáka 0:1. V 6.minutě měl velkou šanci Chlad, ale Duba střelu vyrazil. Hra se převážně odehrávala mezi vápny. V 16.minutě našel přesným pasem Somerauer Dvořáka, který Dubu přehodil 0:2. Ve 23.minutě byl opět sám před Dubou Chlad, který svou šanci neproměnil. Domácí se do větší šance nemohli dostat. Ve 34.minutě Musílek zahrával přímý kop a na jeho střelu skvěle zareagoval Duba.


Druhý poločas měl podobný scénář. Hrálo se poměrně v tempu, ale domácí se stále nemohli dostat do větší šance. V 68. minutě kopal Dvořák penaltu, ale bohužel si vybral špatnou stranu a Duba střelu vyrazil. Pak přišla 85. minuta kdy se dostali domácí ze strany do vápna a následná přihrávka prošla až na zadní tyč, kde stál Haala 1:2. V 87. minutě Holub našel dlouhým autem spoluhráče ve vápně, který míč prodloužil na Sobotku a ten se trefil do šibenice 2:2.


Do Polné jsme přijeli vyhrát a proti tomuto kvalitnímu celku jsme si pár věcí chtěli vyzkoušet. V tomto utkání jsme byli lepším týmem. Jsem spokojen s nasazením a prací našich hráčů včetně těch, co byli na lavičce. Bohužel jsme nakonec udělali jen dvě chybky, které nás stáli tři body. Utkání jsme mohli rozhodnout dříve včetně neproměněné penalty. Fotbal umí být právě v takovýchto momentech krásný a zároveň krutý, ale utkání splnilo to co jsme potřebovali vidět.

Trenér: Martin Jakeš

113 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page