top of page

SK Přibyslav - FC Chotěboř “A“ 1:2 (0:0)

STŘELCI: 53. Vopršal Jaromír - 58. Dvořák Luboš, 75. Hanousek Petr (pen.)


Sestava: Dobrovolný - Neuvirt, Somerauer, Fiedler, Dočekal – Vrána, Voborník, Polanský, Dvořák, Chlad – Janda


Střídali: Hanousek, Bažout., Klement, Jakeš, Gregor J.


Od prvního hvizdu se hrál oboustranně opatrný fotbal. V první polovině utkání si vytvořili oba celky polo šance v poměru 2:2.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 53. minutě se z přímého kopu trefil Vopršal. Tato branka nás donutila býti více aktivní a s podporou střídání jsme brzy Dvořákem vyrovnali na 1:1. Snažili jsme se utkání překlopit na svoji stranu aktivní hrou. Bylo vidět, že máme více sil a nakonec vše vyústilo podražením uvolňujícího se Chlada ve vápně. Penaltu bezpečně proměnil Hanousek. Domácí se ještě snažili dlouhými nákopy za naší obranu srovnat stav. Vytvořili si dvě nadějné šance a za zmínku stojí krásná střela Krčála, kterou Dobrovolný bezpečně chytl. My jsme mohli navýšit skóre Bažoutem, který "bombou" rozezvučel domácí tyč. Následně mohl rozhodnout utkání Hanousek s Jakešem, ale pískal se ofsajd. Utkání nakonec skončilo naší výhrou 2:1.


Věděli jsme, že Přibyslav v domácím prostředí nerada rozdává body. Až na pár maličkostí jsem rád, jak kluci zápas po herní a taktické stránce zvládli.


120 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page