top of page

SK Líšeň B – FC Chotěboř U19 5:0 (2:0)

Sestava: Mašek – Neubauer, Mrtka, Císař, Málek, Jindra, Gregor, Jakeš, Šimon, Ledvinka, Křivský


Střídali: Kruntorád, Prokš, Bažout, Němec, Dymák


Zápas začal aktivněji soupeř s vidinou brzké branky, ale kluci úvodní nápor zvládli. Naopak se hra začala vyrovnávat a přišla 15.minuta utkání, kdy nám nebyla uznána branka. Ve 27.minutě se dostali domácí do vedení, bohužel z ofsajdového postavení útočícího hráče. Po nuceném střídání jsme se i tak dostávali do mezihry. Bohužel pro nás ve 37.minutě domácí předvedli hezkou kombinaci středem pole a vstřelili druhou branku.


Ve druhém poločase jsme se snažili o zdramatizování utkání a byli jsme lepším celkem, ale do slibné šance jsme se nedostali. Naopak domácí v 51. minutě dali na 3:0. V 56.minutě kopali domácí penaltu, když při běhu vedle sebe ve vápně zakopli oba hráči navzájem 4:0. Stále jsme se snažili hrát a dát tak alespoň branku, a to se málem povedlo Bažoutovi. Mrzela mě pátá branka od soupeře, protože v předchozích situací, když jsme měli přečíslení, tak jsme sportovně míč odevzdali, ale to se nestalo v 87. minutě u domácích.


Soupeř hrál velmi kvalitně, měl velice dobrý a rychlý přechod do útočné fáze. Z mého pohledu velice zajímavé utkání a rozhodně výsledek neodpovídá průběhu hry, což nám potvrdil soupeř včetně rozhodčích. S výkonem a s nasazením jsem byl spokojen, tento fotbal mě opravdu bavil.

67 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page