top of page

SK Líšeň B - FC Chotěboř U17 2:1 (2:0)

Střelci: 16´ Martin Žalud, 44´ Martin Hála - 75´ Matěj Kubeš


Sestava: Stejskal, Dymák, Souček, Nápravník, Šťastný, Mach, Němec, Kubeš, Krupička, Klement, Čáp


Střídali: Medek, Škvára, Kubeš, Klimeš


Do zápasu jsme nastoupili natěšeni a s vědomím podat co nejlepší herní výkon. Toto nastavení nám vydrželo po celou dobu utkání. Prvních 10 minut jsme soupeře přehrávali jak rychlostně, tak technicky. V šesté minutě utkání byl na našeho hráče zákeřný likvidační faul, po kterém měla být jednoznačně udělena červená karta. Bohužel se tak nestalo a nezkušenost, či strach tuto kartu udělit jednoznačně ovlivnil celý zápas. Hráč dostal pouze žlutou a výchovný efekt se tak minul účinkem. Po deseti minutách se hra začala vyrovnávat a na obou stranách bylo vidět spoustu krásných akcí, jež zdobila individuální činnost jednotlivců. Bohužel se tento zápas rozhodčím úplně nepovedl a z faulu na našeho hráče, který ještě stačil skórovat byl útočný faul a gól neplatil. Gól, který jsme inkasovali byl od útočícího hráče po zpracování míče rukou, ale toto rozhodčí neviděl.

V prvním poločase jsme si vybojovali ještě penaltu, ale neproměnili jsme.

V druhém poločase byla hra opět dynamická z obou stran a naši hráči si sáhli až na dno svých sil a všichni táhli za jeden provaz. V 75 minutě jsme zápas zdramatizovali a vstřelili branku. Další jsme již nepřidali. Tomuto zápasu by slušela remíza. Na čem mimo jiné musíme zapracovat je přechod do vápna z křídelních prostorů.


Kluci dali do hry srdce a z obou stran byl vidět kvalitní fotbal. Dnes to byla čistá radost z předvedené hry a všem svěřencům chci tímto poděkovat.
Pokud budeme ke všem zápasům takto přistupovat, tak se herně, fyzicky i mentálně budeme posouvat a zdokonalovat se ve skvělé hře, jako je FOTBAL.

Trenér: Patrik Dvořák

106 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page