top of page

SK Hanácká Slavia Kroměříž "U19" - FC Chotěboř "U19" 4:2 (2:1)

Aktualizováno: 25. 5. 2023

Střelci: 15. Čečatka David, 38. Mazuryk Vladyslav, 48. Pospíšil Jakub, 53. Čečatka David - 10. Šimon Adam, 62. Fiedler Jiří


Sestava: Mašek – Císař, Mrtka, Kruntorád, Bažout, Fiedler, Šimon, Ledvinka, Jindra, Gregor, Křivský

Střídající: Voda, Zvolánek, Dymák, Souček, Němec


V tomto utkání jsme domácí zaskočili v úvodu zápasu. Postupem času byli domácí čím dál častěji na míči a po herní stránce byli lepším týmem.


Do druhého poločasu vstoupili brankově lépe domácí, když nám odskočili na 4:1. Stále jsme chtěli pokračovat ve hře, kterou jsme si řekli o poločase a to se vyplatilo. Snížili jsme na 4:2 . Následně jsme měli velkou šanci dát kontaktní branku do již z cela odkryté branky a tři minuty po té tváří v tvář jsme neproměnili další tutovku. Konec 4:2 pro domácí.


Po fotbalové stránce byla Kroměříž lepším týmem. Myslím si, že z naší strany jsme soupeři trochu pomohli k možnosti skórovat, protože veškeré situace byli hratelné. Ve druhé půli již tak Kroměříž nebyla ve hře a myslím si, že vzhledem k našim šancím jsme nakonec mohli přivézt domu klidně bodík. Za co jsem především rád je to, že i za nepříznivého stavu dokážeme a věříme v lepší konec.

Trenér: Martin Jakeš

39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page