top of page

Přibyslav – Chotěboř dorost “B” 1:6 (1:2)

Střelci: Wasserbauer (p) - 2x Ledvinka O, 2x Jehlička T., 2x Kubeš M.


Sestava: Fiala Š. (C), Špitálník D., Ledvinka O., Šťastný D., Moldavčuk M., Voda J., Krčál V., Nápravník J., Císař J., Prokš P., Jehlička T.

Střídající: Krupička V., Čáp D., Freibauer R., Kubeš M., Šťastný A.


V neděli dopoledne zajížděla naše dorostenecká rezerva do Přibyslavi, kde jsme od 10h hráli další kolo I.A třídy dorostu. Do utkání jsme vstoupili aktivně a útočně. Ve 3. minutě jsme kopali přímý kop, kde jsme trefili břevno. Hned v 5. minutě Honza Císař zatáhl křižnou přihrávku po lajně s z rohu vápna vyslal krásnou střelu na bránu, která orazítkovala další břevno a tentokrát se odrazila na hlavu Tomáše Jehličky který uklidil do branky. Po rozehrávce jsme dále hráli aktivně, kdy soupeř ojediněle došel na naše území. Z jedné takové akce rozhodčí viděl ruku našeho stopera ve vápně (mám na to jiný pohled, ale rozhodnutí bylo jasné penalta). Nařízený pokutový kop soupeř proměnil a dostal se do hry. Hra se přelévala ze strany na stranu s větším počtem šancí a střel našich hráčů. U soupeře došlo ve 29. minutě ke ztrátě jejich stěžejnějšího hráče, který tvrdě narazil na našeho beka Michala Moldavčuka, kterého fauloval a sám se u toho poranil na kotníku, načež ho nakonec odvezla RZ. "Přejeme brzké uzdravení." Máme tvrdé beky . Od té doby jsme získávali územní převahu. Několikrát zahrozil skvěle hrající Jakub Voda. Soupeřovo ojedinělé akce zlikvidovala naše skvělá obrana se Štěpánem Fialou v brance. Ve 41. minutě se po pravé straně z obrany dal na výlet obránce Michal Moldavčuk, po hraně vápna se dostal až na střed kde byl před střelou tvrdě faulován a následně ošetřován. Přímý kop z čáry vápna proměnil Ondřej Ledvinka.

Do druhého poločasu jsme udělali změny, aby se dostali do hry další borci. Soupeř od druhého inkasovaného gólu už neměl chuť moc hrát. Ve 49. minutě utekl Tomáš Jehlička a nekompromisně zakončil. V tu chvíli si dovolím říct, že bylo po zápase. Dále ještě v 62. minutě skóroval podruhé Ondra Ledvinka a v 79. + 82. minutě skvěle hrající Matěj Kubeš. Šancí ve druhé polovině utkání bylo tolik, že 6:1 je ještě mírný výsledek. Řekl bych, že šanci měl snad každý hráč, který nastoupil bez ohledu na post. Soupeř se ve druhém poločase dostal asi 2x k zakončení, kde likvidoval náš brankář.

Za trenéry musím říct, že jsme podali velmi kompaktní týmový výkon. Jmenovitě bych musel pochválit úplně všech 16 hráčů, kteří nastoupili, každý z nich podal skvělý týmový a také individuální výkon. Děkujeme klukům, kteří hráli i v sobotu, že s námi jeli a pomohli (2 měli za sebou i 90 minut v sobotní divizi mladšího dorostu). Nesmíme zapomenout poděkovat všem příznivcům co přijeli a také všem co fandili, přáli a sledovali na dálku. Závěr je takový, že makáme ve smršti zápasů dál a neusínáme na vavřínech.

Za trenérský tým Michal Moldavčuk a Lukáš Mrkvička

104 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page