top of page

Golčův Jeníkov/Třemošnice – FC Chotěboř dorost “B” 4:0 (1:0)

Sestava: Fiala Š., Zvolánek Š., Moldavčuk M., Špitálník D., Hutař V., Mrkvička L. (C), Prokš P., Nápravník J., Voda J., Křivský A., Jehlička T.

Střídající: Ledvinka O., Freibauer R.


V sobotu v poledne jsme měli naplánovaný odjezd do Golčova Jeníkova k dalšímu utkání dorostu “B” v soutěži REALITY 11 - I. třída dorostu kraje Vysočina. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého ani při skládání sestavy ani při zápase. Bohužel zápas kolidoval termínově, v 10H dopoledne hrála U19 doma s Třebíčí a ve 12:15 hrála U17. Soupeř nám nenašel jiný termín a proto jsme museli improvizovat jak odjedeme a s čím odjedeme. Celé jaro se potýkáme s nedostatkem hráčů v celém dorostu. Čtyři kluci byli v sestavě U19 a jeli hned poté s námi. Bohužel na střídání jsme měli stejně jen 2 hráče.

V prvním poločase jsme se vyrovnávali s tvrdou a rychlou hrou soupeře celkem obstojně. Do vyložených šancí jsme se nedostali, ale ani soupeř neměl nic vážného, branku vstřelil zhruba v polovině poločasu po několika šťastných odrazech.


O přestávce jsme se snažili kluky motivovat a udělali jsme jednu změnu. Bohužel vydrželi jsme trochu držet krok se soupeřem do 69. minuty, kdy soupeř vstřelil druhou branku. Od té doby jsme odpadli fyzicky i psychicky. Valila se na nás jedna šance soupeře za druhou. Od 80. minuty jsme hráli už v 10- ti lidech, protože jsme neměli nikoho dalšího a z důvodu zdravotní komplikace nám hráč zůstal na lavičce. Obdrželi jsme další 2 branky a myslím, že jsme ještě dopadli dobře, mohlo to být daleko horší, ale hodně šancí zlikvidovala naše obrana v čele se skvělým Štěpánem F. v brance, který se poranil v průběhu utkání a i přes indispozici dochytal velmi dobře.


Tvrdé utkání na malém hřišti, které nám sebralo hodně sil fyzických i psychických. Bohužel jsme nevydrželi fyzicky ani psychicky. Víme kde máme nedostatky, ale v takto nízkém a proměnlivém počtu hráčů se nám je nedaří odbourat.

Trenéři: Michal Moldavčuk a Lukáš Mrkvička




39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page