top of page

FŠ Třebíč – FC Chotěboř U19 2:1 (0:1)

Střelci: 67. Syrový Bedřich, 88. Diviš Vojtěch - 10. Píbil Patrik


Sestava: Mašek – Málek, Mrtka, Gregor, Jindra, Fiedler, Jakeš, Šimon, Ledvinka, Bažout, Píbil


Střídali: Zvolánek, Voda, Moldavčuk, Prokš


Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Svého soupeře jsme tím zřejmě překvapili a nemohli najít odpověď na naši hru. První šanci měl Fiedler z centru. Již v 10 minutě jsme se prosadili po hezké akci Píbilem. Další šanci měl ve 25 minutě Jakeš, který si připravil šanci a následně z poza vápna obstřelil obránce včetně brankáře, ale míč se otřel o vnitřní tyč a ven. Další šanci měl opět Jakeš se Šimonem, ale bohužel jsme tuto šanci neproměnili. Třebíč nic vážnějšího neměla.


Do druhé půle vstoupila aktivně Třebíč, kdy se nás snažili krátkými přihrávkami a rychlím točením těžiště hry dostat pod tlak. 20 minut byla Třebíč lepším týmem, ale do vážnějších situací jsme je nepustili. Bohužel když jsme již vyrovnávali hru, tak v 67.minutě přišlo vyrovnání. Po obdržené brance jsme to byli my, kdo chtěl vstřelit vítěznou branku. Přišla 88.minuta, kdy jsme nešťastně na půlící čáře pro tečovali míč přímo do běhu útočníka, ten vystřelil a skvěle jeho střelu vytěsnil Mašek do strany přímo před dobíhajícího Diviše.


Tato prohra je pro nás krutá a vzhledem k průběhu zápasu nezasloužená, ale tak to prostě někdy ve fotbale chodí. Cením si bojovnosti celého týmu a předvedené hry. Říkám, že tento tým nepatří tam, kde se momentálně nachází. Je to jen otázka času kdy nám to bude klapat bodově. Chtěl bych se ještě zmínit o rozhodčích Landsman, Svoboda M., Svoboda V, kteří obě utkání odpískali naprosto s přehledem. Zatím pro mě nejlepší trojice.

Trenér: Martin Jakeš




131 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page