top of page

FŠ Třebíč - FC Chotěboř "A" 0:2 (0:2)

Aktualizováno: 8. 11. 2023

Střelci: 31. Voborník, 43. Chlad Sestava: Mašek - Neuvirt, Fiedler, Somerauer, Gregor T., Chlad, Klement, Dvořák, Voborník (89. Hanousek), Musílek (84. Císař), Bouma (66.Janda) Šlágr kola začal lépe pro hosty, když první střelu ve druhé minutě vyslal na Pospíchala Gregor, ale jen vedle branky. Ve. 4 .minutě se dostal ke střele Klement, který již mířil těsně vedle tyče Pospíchala. Domácí se dostali až v 7.minutě k průniku Hobzy T. do vápna, ale tam ho o míč připravil Somerauer. V 9.minutě se po dobrém napadání dostával do šance Chlad a jeho zpětnou přihrávku na volného Voborníka vystihl obránce Třebíče. V 11.minutě se k první střele dostal Minář, ale jeho pokus Mašek vyrazil. Ve 13.minutě dostal krásný míč za obranu Hobza T., ale Fiedler vše vyřešil. V 15.minutě zblokoval střelu domácího hráče Voborník tak přesně, že se ze strany dostal k míči M. Hobza, který prudkou střelou pod víko nechal vyniknout Maška. V 16. minutě domácí opět zkoušeli střelu z 25 m, ale ta šla jen kolem tyče Maška. Ve 26. minutě se dostal do vápna Chlad, ale zradil ho poslední dotek s míčem. Ve 29. minutě vystřelil za vápnem na Maška domácí hráč, který jeho střelu vyrazil před sebe, ale naštěstí dobíhající hráč míč vůbec netrefil. Ve 31. minutě se k odraženému míče na hranici vápna dostal k Voborníkovi a jeho následná střela skončila za zády Pospíchala 0:1. Ve 36.minutě ze strany překonává Musílek Pospíchala, ale jeho pokus končí na břevně. Ve 39. minutě zkouší střelu z 25 m domácí hráč, ale jeho pokus míří vedle tyče. Ve 41. minutě krásně nachází Dvořák mezi beky rozběhnutého Chlada, který souboj s Pospíchalem prohrává. Ve 43. minutě se souboj Chlada s Pospíchalem opakuje, ale tentokrát míč končí za zády domácího brankáře 0:2.

Druhá půle začíná opět první střelou hostů ve 48. minutě, když Bouma jen těsně přestřeluje branku Pospíchala. V 54. minutě střílí ze strany vápna Hobza T. Jeho střelu tečuje zadní částí přebíhající spoluhráč na zadní tyč, ale Mašek včas zareagoval a dostal míč pod svou kontrolu. V 57. minutě se ve vápně dostal do slibné střelecké pozice Chlad, ale trefuje jen boční síť. V 59. minutě se k pěkné střele asi z 30 m dostal Adamec, ale Mašek nakonec nemusel zasahovat. V 60. minutě se po hezké kombinace uvolnil na hranici vápna Bouma, ale jeho velkou šanci Pospíchal vyřešil. V 75. minutě zahrávali domácí na hranici vápna přímý kop, který Mašek vyráží k nohám Gregora, který míč odkopává do bezpečí. V 76. minutě se ve velké šanci objevil Janda, který skvělý centr od Musílka ze strany nedokázal usměrnit do branky domácích. V 77. minutě se do velké šance zase dostali domácí, když v poslední chvilce střelu vyrazil na roh Fiedler. V 81. minutě se po přihrávce od Chlada dostal do samotného úniku Voborník, ale svůj nájezd bohužel neproměnil.

Těšil jsem se na tento zápas a věřil jsem, že je v našich silách v Třebíči uspět. Utkání mělo velice dobrou úroveň a myslím, že fanoušky musel bavit. Myslím si, že v brankových příležitostech jsme měli mírně navrch. Každopádně soupeř v organizaci a herních činnostech dokazoval svoji vysokou herní kvalitu. Na druhou stranu musím vyzdvihnout naši odvahu, chuť a organizaci hry. Nechtěli jsme čekat na soupeře, ale být Ti, co utkání nasměřují tam, kam jsme chtěli my. Byl jsem velmi hrdý na způsob, jakým se zde naši hráči v tomto zápase prezentovali.

Trenér: Martin Jakeš

172 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page