top of page

FK Bohemia Světlá n/S - FC Chotěboř "B" 2:1 (1:0)

Aktualizováno: 27. 3.

Střelci: 58. Polanský


Sestava: Marek, Odvářka R. (84. Gregor L.), Polanský, Mrtka, Hlaváček Jan, Hlaváček Jiří (67. Voda), Bělovský M., Bělovský O. (67. Hudec), Pačanda (84. Ledvinka P.), Křivský, Bažout


V prvním jarním utkáním jsme zajížděli do Světlé n/S. Domácí jsou po podzimu první tým tabulky, a to potvrdili i na hřišti.


Světlá na nás vlítla od začátku a aktivně nás dostupovala. Nám dělal problém terén, poprvé na trávě, vše nám odskakovalo a všude jsme byli druzí. Dobře chytající Marek dvakrát vychytal Křikavu a držel náš tým ve hře. Když již to vypadalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, z nejmenší šance za první poločas se prosadil Křikava.


Vstup do druhé půlky pro nás vypadal dobře. Ve 46.minutě viděl červenou kartu domácí Vinger, když kung-fu kopem trefil Honzu Hlaváčka do obličeje. Mysleli jsme si, že nás to zvedne a potrestáme převahu. Sice jsme v 58. minutě vstřelili branku, když hlavičkou z velkého vápna překonal golmana domácích Polanský. Ale to bylo z naší strany vše. Domácí chtěli vyhrát a rozhodující branku vstřelili v 74.minutě Sárkány.


Nepovedený zápas, chyběl nám pohyb a nasazení. To musíme do příštího víkendu vylepšit, protože znovu jedeme hrát ven, a to v neděli do poslední Třeště, která nám určitě nenechá nic zadarmo.

Trenér: Radek Odvářka



108 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page