top of page

FK Bohemia Světlá n/S „B“ – FC Chotěboř „B“ 1:0 (1:0)

Sestava: Kudla, Gregor L. (84. Muzikář), Odvářka R., Neuvirt, Hlaváček Jan, Hlaváček Jiří (89. Ledvinka), Bělovský M., Bělovský O., Nedvěd, Veselý (66. Stejskal), Odvářka M.


Po volném víkendu, kdy jsme pro nezpůsobilý terén neodjeli do Tisu, nás čekal zápas ve Světlá s místním B týmem.


Nejvíce jsme se báli podmáčeného terénu, ale hřiště bylo v rámci možností dobré. Docela rychle jsme si na travnaté hřiště zvykli, celou zimu jsme na „umělce“.


První poločas byl herně dobrý, vytvořili si několik slibných šancí, ale bez přesného zakončení. Soupeř nás trápil nakopávanými balony a rychlými brejky. Po jednom nákopu nám propadl míč za záda obrany a Dibelka se z prvního odskoku z voleje trefuje pod víko. Bohužel i domácí fanoušci přiznali ofsajd, ale rozhodčí ho neviděl 0:1.


Druhý poločas byl herně horší, soupeř se zatáhnul a čekal na naši hru. Nám se nedařilo dostat míč do vápna, končili jsme na obraně soupeře. A když deset minut před koncem vychytal samostatný nájezd Bělovského domácích golman Koncz, tak všechny body zůstaly ve Světlé.


Dnes nám štěstí nepřálo, měli jsme několik slibných šancí, ale vše nám končilo na domácím brankáři. Příští týden doma na umělé trávě přivítáme v sobotu od 16:00 Havlíčkovou Borovou, tak nás přijďte podpořit, ať zvítězíme!

Trenér: Radek Odvářka

76 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page