top of page

FC Velké Meziříčí - FC Chotěboř "U19" 3:2 (2:0)

Střelci: 58´Němec, 77´Medek


Sestava: Blažek - Dymák, Souček, Janáček, Šimon, Němec, Mach, Klement, Šťastný, Jehlička, Medek


Náhradníci: Krupička, Kubeš, Zvolánek, Mudruňka, Daniel, Švec


Hned 7.minutě jsme prohrávali, když soupeř nakopnul balon z půlky hřiště, ten se po dvou odrazech ocitl u útočníka soupeře a ten svoji šanci proměnil. Poté jsme měli 2 velké příležitosti my, ale v koncovce nám chyběla větší trpělivost. Ve 42.minutě se po totožném nakopnutém míči z půlky soupeř radoval podruhé. Náš gólman si šel pro balón, který držel v ruce a byl atakován útočníkem soupeře. Míč mu vypadnul pod nohy soupeře a ten dal gól do prázdné brány. 


V druhém poločase jsme dali gól v 58.minutě na 1:2, když únik proměnil Němec. V 63.minutě jsme inkasovali po třetí, když prošel hráč soupeře ze strany do vápna, dal pod sebe, náš gólman prudký balón jen tečoval a tím se zastavil ještě v malém vápně, kde soupeř situaci dohrál. My jsme ještě snížili, když se po centru Němce prosadil hlavou Medek. Víc už jsme nestihli, a tak jsme prohráli 3:2.


Opět jsme inkasovali v první desetiminutovce. Soustředíme se na to, klademe důraz na to neinkasovat na začátku zápasu, přesto se to stále nedaří. Nejsme horším týmem, ale dotahovat každý zápas od úvodních minut bere fyzické i psychické síly. V prvním poločase neměl soupeř ani pořádnou střelu na bránu, přesto jsme ho prohráli 2:0. Do konce sezóny máme ještě 6 zápasů a my musíme udělat všechno, aby jsme je hráli s větší úspěšností, než poslední zápasy. Rozhodně nic nevzdáváme a budeme bojovat o každý bod.

Trenér: František Janda

82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page