top of page

FC Chotěboř "U19" – FŠ Třebíč "U19" 3:3 (1:3)

Aktualizováno: 15. 5. 2023

Střelci: 39. Císař Matěj, 70. Fiedler Jiří, 72. Křivský Aleš - 14. Bulíček Robert, 17. Syrový Bedřich, 41. Brabec Matěj


Sestava: Mašek – Málek, Císař, Mrtka, Kruntorád, Bažout, Fiedler, Šimon, Dymák, Jindra, Gregor

Střídající: Voda, Ledvinka, Hutař, Křivský, Píbil


Asi od 5 minuty začínala Třebíč být více na míči a byla lepším celkem. Ve14. minutě zahrávala Třebíč aut, míč se dostal k Vojáčkovi, který obraný val neprostřelil a odražený míč nastřeluje Dlouhý. Odražený míč si našel Bulíčka 0:1. V 17. minutě zahrávala Třebíč roh. Hezkým signálem se dostali ke střele, kterou srazil Fiedler k Šimkovi. Ten zpětně nahrál Bulíčkovi, který z poza vápna zamířil k tyči, ale Mašek stihl míč vyrazit. Bohužel u dorážky byl nejrychleji Syrový 0:2. Změnou rozestavení jsme se dostali do první šance ve 30 minutě, ale Jindra odkrytou branku netrefil. Ve 33. minutě nastřeluje Šimon tyč. Ve 39. minutě po standartní situaci přihrává Mrtka na Císaře a ten snižuje na 1:2. Ve 41. minutě po rychlém přechodu si nakonec individuálně poradí Brabec s Císařem a trefuje šibenici Maška 1:3.


Ve 49.minutě Gregor pádí sám na brankáře, ale branku netrefuje. Domácí se snaží vyrovnat a postupem času je lepším týmem. V 70.minutě využije chytře Fiedler postavení brankáře a snižuje na 2:3 . V 72. minutě Dymák hezky nachází ve vápně Křivského 3:3. Ke konci zápasu mohl ještě dokonat obrat Císař.


Třebíč byla po většinu prvního poločasu lepším celkem. Ve druhém poločase jsme to byli naopak my, kdo měl o něco více ze hry. Pěkný zápas a remízu nakonec bereme jako spravedlivou. Za předvedený výkon bych chtěl pochválit jak soupeře, tak i naše chlapce.

Trenér: Martin Jakeš




91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page