top of page

FC Chotěboř "U19" – FK Hodonín 3:2 (3:1)

Střelci: 16' Kruntorád, 22' Mrtka, 24' Jindra - 45' Ralbovský, 49' Teraz


Sestava: Mašek – Málek, Mrtka, Bažout, Dymák, Ledvinka, Fiedler, Kruntorád, Jakeš, Jindra, Šimon


Střídající: Voda, Moldavčuk, Křivský, Neubauer


Poslední zápas jsme chtěli završit vítězstvím. Již ve 12.minutě trefil Jakeš hezkou střelou z 20m tyč. V 16.minutě dobře vyvezl balón z obrany Kruntorád a následně vystřelil z 35 m na branku. Střela nakonec skončila za zády brankáře Dema. 1:0. V 18.minutě se měl obrovskou šanci Ledvinka, ale z malého vápna branku přestřelil. V 22.minutě krásně zatáhl po straně balón Bažout a následnou nahrávkou vybídl Mrtku ke skórovaní 2:0. Ve 24. minutě Jindra vystihl špatnou rozehru soupeře a řítil se s Bažoutem do přečíslení 2 na 1, nakonec vše skvěle vyřešil individuálně 3:0. Postupem času se hra vyrovnala. Bohužel ve 45.minutě jsme nabídli soupeři snížit naším špatným odkopem a zachycený míč soupeř vrátil do vápna. Zde se nejlépe zorientoval Ralbovský 3:1.


Druhý poločas začal Hodonín aktivně. Ve 49. minutě zahrával Hodonín standartní situaci. Fiedler ještě míč odhlavičkoval, ale soupeř vráceným míčem do vápna našel Teraze a ten snížil na rozdíl jedné branky 3:2. Hodonín od této chvíle převzal iniciativu, byl více na míči, ale do výrazné šance jsme hosty již nepustili. Naopak v 73.minutě Bažout krásně prošel do vápna a zde ho nedovoleně fauloval hráč hostů. Píšťalka k úžasu všech zůstala němá. V 83.minutě mohl definitivní podobu tohoto utkání dát Ledvinka, který se ocitl sám před brankářem. První střelu ,ale brankář skvěle vyrazil. Bohužel se Ledvinka s dorážkou ze strany do již prázdné branky ukvapil.


První poločas jsme předvedli velmi dobrý výkon, bohužel nás sráží produktivita v zakončování. Ve druhém poločase se kluci více obávali o výsledek a soupeř byl v tomto dějství aktivnějším týmem. Proti většině týmů v této soutěži, co jsme nastoupili, byli soupeři v zakončení efektivnější než naše mužstvo. Obranná část nám celkem fungovala navzdory zranění našich obou stoperů a páté místo je slušný počin. Naopak s počtem vstřelených branek se dělíme o 14 až 15. místo. Dovolím si tvrdit, že umístění mohlo být výrazně lepší, kdy jsme mohli mít celkem 24 bodů, ale na to se nehraje. Každopádně jsme rádi, že konec sezóny se nám povedl a máme tak do druhé poloviny soutěže potřebné body. V lednu začne příprava a budeme se těšit na 12.3., kdy se tato soutěž opět rozjede.

Trenér: Martin Jakeš




143 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page