top of page

FC Chotěboř "U19" - 1.SC Znojmo B 1:0 (0:0)

Střelci: 84´Němec


Sestava: Kovář, Neubauer, Janáček, Šimon, Němec, Píbil, Dymák, Klement, Mach, Souček, Kruntorád


Náhradníci: Kubeš Š., Medek, Blažek, Zvolánek, Kubeš M.


V neděli dopoledne jsme na domácím umělém hřišti přivítali soupeře ze Znojma.


Do první větší příležitosti se dostal soupeř v 8.minutě, když po rohu hlavičkoval z malého vápna, nedůrazné zakončení ale vykopnul bránící hráč. V 11.minutě se objevil Šimon těsně před gólmanem, ale volil ještě kličku místo zakončení. Ve 25.minutě se dostal do dobré pozice Kruntorád, ale hlavičkoval pouze nad soupeřovu branku. Ve 30.minutě se dostal Němec k odraženému míči a ze střední vzdálenosti trefil pěknou střelou břevno. Do konce poločasu už žádná větší příležitost nepřišla a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

V druhém poločase měl první velkou šanci Dymák, když postupoval ze strany sám na bránu, gólman hostů však jeho pokus vyrazil konečky prstů vedle brány. V 63.minutě trefil soupeř ze střely zpoza vápna břevno. V 67.minutě se dostal po naší chybě v rozehrávce sám před gólmana útočník soupeře, trefil však jen včas vyběhnutého Kováře. V 84.minutě vystihl přihrávku soupeře Dymák, přihrál Němcovi, který zakončil podél gólmana a stanovil tak konečný výsledek zápasu 1:0.

Vyrovnaný zápas, který se nám podařilo zlomit v závěru na svoji stranu. Pro nás důležité 3 body, kterých si vážíme. Co mě osobně těší nejvíc, je první čisté konto v sezóně.

Trenér: František Janda

128 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page