top of page

FC Chotěboř "U17" - ČAFC Židenice 3:1 (2:0)

Střelci: 10´Krupička, 27´Daniel, 82´Mudruňka


Sestava: Švec - Vogel, Krupička, Kaňkovský, Daniel, Mudruňka, Kubeš, Mach, Šustr, Bělík, Císař


Náhradníci: Langer, Vodička, Blažek, Medek, Bříza, Čech


V sobotu se na domácí umělé trávě naše dorosty utkaly se soupeřem z brněnských Židenic. Soupeř se nacházel ve starší i mladší kategorii na 11.místě tabulky divize D. 


Začali jsme dobře a v 10.minutě jsme šli do vedení, když po závaru po standartní situaci tečoval střelu Krupička. Pokračovali jsme aktivně a v 27.minutě se po centru prosadil hlavou Daniel, 2:0. Do konce poločasu byl ještě vyloučen po druhé žluté kartě obránce hostů. Jinak se v první půli nic dalšího nestalo a tak se šlo do šaten za stavu 2:0.


Druhý poločas se hra více vyrovnala, soupeř i v deseti hrál dobře, do výraznějších šancí se však nedostával. V průběhu poločasu jsme prostřídali a to se lehce podepsalo nad tím, že se soupeř dostal v 76.minutě na dostřel jedné branky. Hned o 5 minut později však svůj únik pěkně uklidil Mudruňka a poté už se zápas pouze dohrával. Zápas tedy skončil poměrem 3:1. 


Dobrý výkon v prvním poločase, byly vidět pěkné akce, nějaké věci na kterých pracujeme. V druhém poločase nám trochu asi pod dojmem přesilovky opadlo tempo, ale i tak to byl z našeho pohledu kontrolovaný zápas s některými moc pěknými individuálními výkony.

Trenér: František Janda

50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page