top of page

FC Chotěboř muži „B“ - zhodnocení podzimní části sezóny

Po úspěšné jarní části, kdy jsme získali 25 bodů a zakončili sezonu na 7. místě, jsme chtěli navázat na předvedený herní projev a aktivní hru dopředu.


Do podzimní části sezóny zasáhlo 31 hráčů, vstřelili jsme 41 branek a obdrželi 20 branek. V podzimní části jsme neokusili porážku, ale čtyřikrát jsme remizovali a v tabulce nám patří 2. místo se ziskem 34 bodů. První místo obsadila Přibyslav s náskokem 2 bodů.


V prvním zápase sezóny jsme ukázali naši sílu, když jsme po poločase prohrávali 2:0 s Lučicí, ale na konci jsme se radovali z vítězství 3:2. Poté jsme přivezli výhru z Dobronína 1:0 a doma porazili Tis 2:0. Pak k nám nepřijela Světlá „B“ a my měli volný víkend. Následující zápas přišla první remíza v H. Borové. Další dva zápasy pak končily stejným výsledkem 1:0 pro naše mužstvo. Nejprve jsme porazili doma Batelov a dobrým výkonem venku i Přibyslav. Pak nás čekal anglický týden, když jsme měli vložený zápas se Světlou „B“. Nejprve jsme porazili A. Důl 3:1 a ve středečním zápase se Světlou jsme po pěkné přestřelce zvítězili 6:4. Další víkend jsme remizovali 3:3 v Leštině. Následovaly naše gólové hody, Jamné si odvezli prohru 6:1 a v Bělé jsme zvítězili 7:2. Poslední tři zápasy podzimu byly nejtěžší. Doma v derby se Ždírcem „B“, jsme nakonec brali vítězství 2:1. Následně nejtěžší zápas sezony v Pelhřimově jsme vyrovnávali v 90. minutě z penalty na 1:1.


V posledním zápase podzimu, předehrávaném jarním kole v Lučici (3:3), jsme ztratili víc než jen zápas v 90. minutě. Červenou kartu viděl gólman Gregor a na začátku zápasu si vážně poranil koleno Pfeffer, který odehrál výbornou podzimní část. V průběhu podzimní části jsme takto přišli také o dobře hrajícího Filipa.


Přejeme klukům brzké uzdravení a doufáme, že je ještě uvidíme na hřišti.

Podzimní část sezóny se nám povedla nad očekávání, v té následující jarní části bychom chtěli navázat na aktivní hru a pohyb. Uvidíme na konci sezony, zda se nám povede postoupit do 1 A třídy.


Trenér: Radek Odvářka





79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page