top of page

FC Chotěboř "B" – TJ Sokol Rozsochatec 3:2 (0:1)

Střelci: 51. Bělovský O., 66. Polanský (p), 78. Polanský


Sestava: Dobrovolný, Neuvirt, Císař, Polanský, Hlaváček J., Hlaváček J. (79.Bělovský M.), Tůma, Gregor T., Klement (46. Ledvinka O.), Bažout (46. Bělovský O.), Mrtka (82. Šárovec)


V sobotu na umělé trávě jsme přivítali nedaleký Rozsochatec.


Hosté měli dobrý vstup do zápasu a vytvořil si jednu brankovou příležitost, kterou na brankové čáře chytil Dobrovolný. Nám nešla rozehrávka a hodně ztrát nás zatlačilo na naši půlku. Poté má velkou šanci Hlaváček Jirka, když jde z půlky sám, ale trefuje jen golmana hostí. Hosté trestají naši chybu na velkém vápně a Pelikánem se ujímají vedení.


Druhý poločas se nám povedl lépe. Bělovský Ondřej utíká po levém křídle a křižnou střelou nedá golmanovi hostí šanci. Pak si necháme dát branku z přímého kopu, když nepokrytý hráč tečuje střelu na malém vápně 1:2. Na druhé straně je ve vápně faulován Hlaváček, ale hosté s faulem nesouhlasí, a nechají si dva hráči vyloučit. Penaltu proměňuje Polanský. Tlačíme se na 9 hráčů hostí, ale není to jednoduché dobývání. A tak z 25 metrů napřahuje Polanský a krásnou střelou pod břevno otáčí zápas.


Pro nás byla nepovedená první půle, v druhé lepší pohyb a neukázněnost hostí nám pomohla k výhře.

Další soupeř je pro nás Humpolec B, kde hrajeme v sobotu v 11:00.


Trenér: Radek Odvářka

108 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page