top of page

FC Chotěboř Dorost "B" – TJ Slavoj Třešť 0:0 (0:0)

Aktualizováno: 25. 4. 2023

Sestava: Fiala Š., Bažout A., Hutař V., Ledvinka O., Moldavčuk M.(C), Mrkvička L., Prokš P., Dymák M., Nápravník J., Křivský A., Jehlička T.


Náhradníci: Mach D., Kubeš Š., Kubeš M., Souček A. Nápravník M.


V neděli ve 13h jsme se sešli k dalšímu jarnímu domácímu utkání dorostu “B” v soutěži REALITY 11 - I. třída dorostu kraje Vysočina. Po odloženém zápase minulého kola jsme hráli opět doma. Naším soupeřem byli hráči Slavoje Třešť. Už z podzimního zápasu u soupeře, jsme věděli, že přijede favorit soutěže, kterému pro jeho sympatické projevy na hřišti a i mimo hřiště přejeme postup do Krajského přeboru. Nicméně v danou chvíli je to soupeř a věděli jsme, že klíčem k úspěchu bude eliminovat nejlepšího střelce soutěže. Sestava byla vzhledem k neustálým problémům opět pozměněná, ale také hodně posílená. Všeobecně při skládání sestavy jsme momentálně měli pouze 6 hráčů stabilního základního kamene “B” dorostu. O utkání projevila zájem velká, ale stálá většina z mladšího dorostu a také borci z U19, kteří měli sobotní zápas ve Znojmě stejně jako mladší v nohách. Jsme nesmírně rádi, že na důležitý post stopera se nám postavil Adam Bažout, do sestavy se nám po dlouhém zranění vrátili také Vojta Hutař a Ondra Ledvinka, který odehrál za “B” snad celý podzim, i přes velké vytížení v U19. Za přístup a chuť hrát děkujeme všem borcům.

Teď k zápasu, hned na začátku jsme upozorňovali, že nám nesmí začátek zápasu utéct, jako poslední utkání. Nastoupili jsme koncentrovaně, první poločas se odehrával bez větších šancí, ale byli vidět krásné fotbalové akce a situace na obou stranách. Velkou zbraň soupeře se nám povedlo díky kompaktnímu výkonu eliminovat a do ničeho vážného nepustit. Zaslouženě jsme šli do kabin s remízovým bezbrankovým stavem.


O poločasové přestávce jsme provedli 2 střídání kluků po zraněních a pro oživení týmu. Ve druhém poločase se postupně otevírala okénka na obou stranách, ale nic zásadního, co by nakonec neuhasili dobré obrany obou týmů. Postupně jsme dostřídali všechny kluky. Asi v 70. minutě jsme měli první největší šanci utkání, kdy Petr Prokš sám proti brankáři vysoko přestřelil.Do vyložené šance se dostal i soupeř, ale nezakončil přesně. Dokázali jsme si vypracovat další 2 vyložené šance, ale bohužel neproměnili. Celkově bych to na vyložené šance viděl 3:1, protože další 2 soupeřovo šance před zakončením zmařil skvělými obranými zákroky Ondra Ledvinka. Adamovi Bažoutovi se povedlo dokonale vymazat zbraň soupeře a tím to skončilo. Za remízu jsme spokojeni, i když kousíček štěstí a byli jsme vítězným týmem. V takto posílené sestavě se nám hrálo velmi dobře, soupeři jsme znepříjemnili plánovaný postup, ale věřím, že si ho nakonec vybojují svými sympatickými výkony a vystupováním.


Pěkné utkání s velmi kvalitním a férovým soupeřem. K vidění bylo moc pěkných fotbalových akcí a kombinací. Hrálo se nám velmi dobře a věřím, že příště na toto navážeme s dalším soupeřem.

Trenéři: Michal Moldavčuk a Lukáš Mrkvička


88 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page