top of page

FC Chotěboř "B“ – TJ Leština 3:0 (2:0)

Střelci: 15. Hlaváček Jan, 29. Odvářka M., 59. Odvářka M.


Sestava: Marek, Gregor L. (55. Ledvinka), Neuvirt, Odvářka R. (76. Janda V.), Hlaváček Jan, Hlaváček Jiří, Pačanda (62. Šárovec), Muzikář (55. Stejskal), Tůma (76. Paidar), Bělovský O., Odvářka M.


V sobotu jsme přivítali na svém hřišti Leštinu. Po dvouch nezdarech v minulých kolech jsme chtěli vyhrát.


Do zápasu jsme šli dobře naladěni a od začátku jsme diktovali tempo a hru. Aktivně jsme napadali rozehrávku soupeře a snažili se držet balon. První šanci má Pačanda, když jde z půlky sám na golmana, ale neproměňuje. Následuje přímý kop Bělovského z velkého vápna, brankář chytá. Poté prochází Hlaváček Jan středem hřiště, až jde sám a únik proměňuje. Tůma krásně hlavičkuje z rohu, ale míč těsně míjí branku hostů. Hosté zahrozí z rohu, když na zadní tyči sám hlavičkuje Piskač, ale Marek chytá. Druhý gól střílí Odvářka M., když ho na zadní tyči nachází Pačanda.


Do druhého poločasu vstoupíme řadou nepřesných přihrávek a ztrát. Soupeř toho ale nevyužívá, vše končí na naší obraně. V 59. minutě si po rohu dobře zpracuje Odvářka M. balon a za přispění teče obránce zvyšuje na 3:0. V 80. minutě utíká všem Stejskal, sám před brankářem hledá na zadní tyči Paidara, ten ale branku netrefuje. A tak zaslouženě vítězíme.


Příští týden zajíždíme v neděli 21.5. od 10:30 do Jamného.


Trenér: Radek Odvářka


46 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page