top of page

FC Chotěboř "A" – TJ Sokol Nová Ves 3:0 (2:0)

Aktualizováno: 19. 10. 2022

Střelci: 4. Chlad Petr, 11. Dvořák Luboš, 69. Dvořák Luboš


Sestava: Dobrovolný – Vrána, Somerauer, Gregor, Neuvirt, Chlad, Fiedler, Jakeš, Dvořák, Voborník, Hanousek


Střídali: Klement, Dočekal, Šimon, Odvářka, Ptáček


Zápas jsme začali aktivně a hned po rozehrání se dostal do šance Chlad. Ve 4.minutě předvedl individuální průchod vápnem Chlad a tentokrát se nemýlil 1:0. V 11.minutě našel hezkým pasem Somerauer Voborníka, ten si počkal na vhodný okamžik, pak přešel ve vápně přes bránícího hráče a předložil hezkou nahrávku Dvořákovi a ten rozvlnil síť po druhé 2:0. Ve 23 minutě Dvořák přihrává volnému Voborníkovi, ale ten bohužel zařízení ve velké šanci minul. Ve 26. minutě našel Hanousek ve vápně Dvořáka a ten svou střelou minul pravou tyč. Ve 42.minutě Jakeš rozehrával po faulu zkrácený roh. Po jeho kopu se ocitl ve veliké šanci Hanousek, ale branku přestřelil.


Ve druhém poločase ve 49.minutě měl velkou šanci Voborník, když neprostřelil brankáře a následnou dorážku Chlada také za své záda nepustil. V 54.minutě Chlad nahrával na střed a Hanousek chytře přepustil míč Jakešovi, který se dostal za celou obranu, ale byl nemilosrdně sražen brankářem. Bohužel penaltu jsme Hanouskem neproměnili. V 69.mintě Odvářka krásnou nahrávkou za obranu vyzval Dvořáka a ten zvýšil na 3:0. V 72.minutě měli hosté největší šanci, a to naším Somerauerem, který centrovaný míč naštěstí uklidil do rukou Dobrovolného. V 76.minutě šel do úniku po nahrávce od Neuvirta Chlad, ale ten brankáře nepřekonal.


Zápas jsme začali aktivně a hned po rozehrání jsme měli velkou šanci. Naštěstí jsme proměnili další dvě možnosti, které už gólem skončili. Bohužel nás pak provázelo zahazování šancí pro klid v dalším průběhu zápasu včetně neproměněné penalty. Hosté hrozili centrovanými balóny ze stran, snažili se vyvinout tlak, ale přímo vyloženou šanci si nevytvořili. Dovolím si říci, že utkání mohlo skončit mnohem větším gólovým rozdílem. Bylo znát, že se nám vrátili nemocní hráči a toto vítězství považuji za zasloužené.

Trenér: Martin Jakeš

106 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page