top of page

FC Chotěboř "A" - TJ Slovan Kamenice 3:1 (1:0)

Aktualizováno: 23. 5. 2023

Střelci: 38. Somerauer, 51. Dvořák, 62. Dvořák - 92. Dvořák Martin


Sestava: Mašek – Gregor, Fiedler, Somerauer, Dočekal, Chlad, Voborník, Dvořák, Polanský, Musílek, Bouma


Střídající: Tůma, Hanousek,Císař, Gregor J.


První šanci v zápase měli domácí, když se na vápně v 10.minutě hezky uvolnil Fiedler. Stříleným centrem následně nakonec našel hostujícího hráče, který si málem vstřelil vlastní branku, ale Přibyl jeho střelu vyrazil na roh. Ve 13. minutě zahrávali hosté přímý kop. Centrovaný míč našel nejlépe hostují hráč, ale na jeho hlavičku skvěle zareagoval Mašek. Vzápětí musel vytěsnit nebezpečnou střelu z 25 metrů na roh. V 15. minutě se hezky uvolnil Musílek, ale bohužel místo střeli z malého vápna volil ještě nahrávku na obsazeného Chlada. V 16. minutě hezky k tyči vystřelil hostující hráč, ale Mašek jeho střelu vyrazil. Ve 25.minutě se hezky uvolnil Chlad, ale jeho střelu vyrazil Přibyl přímo ke Dvořákovi, který bohužel odkrytou branku netrefil. Ve 32. minutě krásným míčem za obranu vyzval Somerauer Dvořáka, který ještě udělal kličku brankáři, ale jeho střelu vyrazil hostující hráč. Míč šel přímo na kopačku Chlada, kterému se nepovedlo prostřelit tři bránící hráče. Ve 38.minutě kopal roh Musílek a na přední tyči si ho našel Somerauer. Ten lehce míč tečoval a k překvapení všech ještě přes dva bránící hráče proklouzl míč i mezi nohama Přibyla do brány 1:0.


Druhý poločas jsme začali aktivně a již v 51.minutě Bouma hezky našel rozběhnutého Musílka který z křídla následně nahrávkou našel na malém vápně Dvořáka 2:0. V 62. minutě vystihl nahrávku brankáři hostujícího hráče hlavou Dvořák. Ten byl u míče rychleji a přehodil Přibyla 3:0. V 92. minutě Voborník podklouzl ve středu hřiště a míče se ujal hostující Dvořák, který svůj nájezd proměnil 3:1.


S výsledkem jsem samozřejmě spokojen. V první polovině utkání to mohlo býti klidně 4:3 na šance a záleželo kdo dnes dá první branku. Tu jsme naštěstí dali my. Ve druhém poločase jsme soupeři již toho moc nedovolili vyjma poslední branky a zaslouženě nakonec vyhráli.

Trenér: Martin Jakeš

123 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page