top of page

FC Chotěboř "A" - SK Okříšky 3:1 (1:1)

Střelci: 25´Bažout, 48´Dvořák, 65´Chlad


Sestava: Gregor - Formáček, Somerauer, Fiedler, Dočekal (67´Klimeš), Klement (89´Hanousek), Dvořák, Chlad, Voborník, Musílek (78´Gregor), Bažout (46´Bouma)


V zápase ve kterém šlo o to, jestli se dotáhneme na lídra tabulky nebo ne, jsme začali velmi dobře, když v první minutě Musílek servíroval míč před branku na dobíhajícího Bažouta. Bohužel k lepšímu zakončení mu chyběl krok. Následně se hra odehrávala více ve středu pole. V 11.minutě se první radovali hráči Okříšek, když se ve vápně prosadil Němec 0:1. Chotěboř více držela míč na svých kopačkách, ale pozorně hrající hosté nepustili domácí do šance. To se změnilo ve 25.minutě,když si Bažout našel odražený míč od Fialy a z dorážky se nemýlil 1:1. Obraz hry se moc nezměnil a domácí se snažili překlopit výsledek na svoji stranu, ale hosté byli pozorní.


Do druhého dějství vstoupila Chotěboř nejlépe jak mohla. Ve 48.minutě se ve vápně dostal ke střele Dvořák a uklidil ji parádně za záda Fialy. Domácí s chutí tlačili soupeře. Gólová akce přišla v 65. minutě, když se Chlad dostal přes bránícího obránce a následně k tyčce nedal Fialovi šanci 3:1. Domácí měli ještě dvě další tutovky, ale bohužel jim nebylo přáno. Hosté v tomto poločase na naší branku nevystřelili a tak zápas končí zaslouženou výhrou 3:1.


V tomto zápase se ukázala síla našeho týmu. Jsem rád, že se zde projevili záležitosti o kterých se bavíme, i když je stále na čem pracovat. Čekají nás další zápasy, které nebudou lehké a je to prozatím jen střípek do naší skládanky.

Trenér: Martin Jakeš



153 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page