top of page

FC Chotěboř "A" - SK Bystřice nad Pernštejnem 2:0 (0:0)

Střelci: 71´Voborník (p), 88´Dvořák


Sestava: Gregor J. – Formáček, Somerauer, Fiedler, Dočekal (57.Gregor T.), Klimeš (68.Bažout), Jakeš (68. Janda ), Dvořák, Chlad, Voborník, Bouma (83. Hanousek) 


V prvním domácím zápase na trávě jsme přivítali Bystřici.


Hrál se celkem poklidný zápas, když domácí drželi míč na svých kopačkách a snažili se najít skulinky v obranném bloku soupeře. Ten se spoléhal na rychlé brejky a trpělivě čekal na svoji příležitost. Vyloženou brankovou příležitost jsme v tomto dějství neviděli.


Druhý poločas měl podobný scénář. V 58.minutě se ocitl ve vyložené příležitosti domácí Chlad, ale jeho hlavičku na čáře vytěsnil hostující brankář. Po dvou minutách na hřišti si Bažout naběhl do vápna a jeho centr našel ruku hostujícího obránce. Následnou penaltu s přehledem proměnil Voborník 1:0. V 88.minutě se po rohu prosadil Dvořák 2:0. V poslední minutě zápasu se po nedorozumění domácího brankáře se stoperem dostal do vyložené první šance Čech, ale ten odkrytou branku netrefil.


Tušil jsem, že soupeř bude vyčkávat na svoji příležitost. Věděli jsme, že Bystřice má rychlé přechody do ofenzívy. Nabádal jsem hráče k trpělivosti, že šance přijde a snažili jsme se držet míč nejdéle, jak to půjde. Na druhou stranu nám tam chyběla větší energie, rychlost, lehkost a výměna pozic. Tím bychom se více dostávali do šancí, kterých tentokrát moc nebylo. Zápas asi moc naše fanoušky nebavil, ale za tři body jsme určitě rádi.

Trenér: Martin Jakeš



111 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page