top of page

FC Chotěboř "A" - Sapeli Polná 3:2 (1:1)

Střelci: 34. Dvořák Luboš, 52. Musílek Roman, 86. Mrtka Daniel


Sestava: Mašek – Tůma, Somerauer, Polanský, Dočekal, Chlad, Voborník, Klement, Dvořák, Musílek, Bouma


Střídající: Fiedler, Mrtka, Gregor, Císař


Do utkání jsme vstupovali s lehkou obavou a to jak rychle si zvykneme na naší trávu. První velkou šanci měla Polná, ale v gólové příležitosti selhal Bačkovský. V 19.minutě zahrávali hosté roh, ze kterého se již radovali, když autorem branky byl Vícha 0:1. Po té jsme se postupně dostávali do hry. Hosté měli sice pár nadějných přechodů, ale ty jsme vyřešili. Ve 34.minutě přišla hezká kombinace Dočekala na levé straně hřiště, který posunul míč na Voborníka. Ten zkusil následně z 25 metrů zakončit. Střela se mu až tak nepovedla, ale míč si našel za obranou nekrytého Dvořáka, který skvěle zakončil svůj pokus do šibenice 1:1. Do konce poločasu již vyložená šance nebyla k vidění.


Do druhé půle jsme nastoupili zcela s jinou energií. Svého soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu a odměnou nám byla branka v 52.minutě po krásné nahrávce od Dvořáka, kterou našel na zadní tyči Musílka 2:1. V 58. minutě měl po rohu šanci Somerauer. Následně v 64.minutě měli velkou šanci po standardce Dvořák s Musílkem, ale bohužel ani jeden míč netrefil. Prakticky z výkopu v 65.minutě dostal přesný balón do běhu Boháček, který z hranice šestnáctky bez přípravy vystřelil a byla z toho hezká branka, bohužel pro nás na 2:2. Po sérii rohů jsme měli možnosti v podání Somerauera a následně Fiedlera, ale nepovedlo se míč dostat za záda Rezničenka. V 86. minutě Fiedler centroval na Dvořáka, který se hezky uvolnil a následně vyzval střídajícího Mrtku ke skórování 3:2.


Těžký zápas s dobře organizovaným soupeř jsme nakonec zvládli a cením si u hráčů vůle jít si za vítězstvím až do konce zápasu.

Trenér: Martin Jakeš


111 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page