top of page

FC Chotěboř “A“ - Sapeli Polná 1:1 (0:1)

STŘELCI: 50. Hanousek Petr (pen.) - 29. Přibyl Ondřej


Sestava: Gregor J. - Vrána, Somerauer, Gregor T., Dočekal – Bělovský, Jakeš, Fiedler, Dvořák, Chlad – Janda


Střídali: Hanousek, Bažout, Voborník, Klement, Neuvirt, Dobrovolný


Náš poslední zápas jsme začali aktivně. Většinu utkání jsme byli v držení míče. Ve 28 minutě měl velkou šanci Chlad, ale potvrdilo známe nedáš dostaneš. Z protiútoku se prosadil Přibyl. Snažili jsme se o vyrovnání a ve 34.minutě Janda připravil šanci pro Dvořáka, ale Rezničenko střelu vyrazil přímo ke Chladovi, který následnou dorážkou netrefil zařízení.

Do druhé půle jsme připravili dvojité střídání a na hřiště přišli Hanousek a Bažout. Hned v 50.minutě krásně ze strany připravil nahrávku před branku Bažout Chladovi, ten nastřelil ruku bránícího hráče a k pokutovému kopu se postavil Hanousek 1:1. Po celý druhý poločas jsme svého soupeře zatlačili na jeho polovinu. Polná měla ještě nadějné dvě standardní situace, ale nic zásadního se nestalo. Poslední šance Somerauera také neskončila brankou. Konec 1:1.


Po celý zápas jsme byli více v držení balónu a po herní stránce to bylo povedené utkání. Jen ve finální fázi nám scházela větší jistota, ale i tak jsem spokojen. Za celou jarní část musím pochválit celý tým.



145 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page