top of page

Chotěboř dorost "B" – Ledeč nad Sázavou 1:0 (1:0)

Střelci: Mrtka D.


Sestava: Fiala Š., Špitálník D., Mrtka D., Krupička V., Moldavčuk M., Voda J., Dymák M., Nápravník J., Mrkvička L. (C), Prokš P., Jehlička T.

Střídali: Tecl J., Škvára P., Souček A., Ledvinka O., Klimeš D.


V sobotu po obědě jsme se v podzimním počasí utkali s týmem dorostu z Ledče nad Sázavou. Do utkání jsme z důvodu různých absencí nastoupili opět v pozměněné sestavě.


Od začátku zápasu se jednalo o velmi vyrovnanou a bojovnou partii obou týmů. Ledeč se prezentovala po celé utkání velmi tvrdou hrou v rámci pravidel. Našemu týmu se podařilo vstřelit branku hned v 16. minutě z rohového kopu, kde nám vyšel jeden z nacvičených signálů. V prvním poločase jsme si vytvořili ještě několik brankových příležitostí, které jsme bohužel nezužitkovali. Soupeř také hrozil, ale vše ztroskotalo na naší výborné obranné práci a hlavně skvělém výkonu našeho brankáře, který hlavně v druhém poločase chytil několik tutových šancí soupeře.


V 62. minutě jsme bohužel přišli o kapitána, který byl v jednom ze soubojů zraněn a byl odvezen RZS. Přejeme brzké uzdravení a návrat na trávník. Do konce zápasu se hra přelévala ze strany na stranu, ale bez branek. Ke konci zápasu stojí za zmínku ještě trefená spojnice z přímého kopu, kde scházelo opravdu pár cm a pojistili jsme vedení. Jsme velmi rádi, že se k nám chodí vyhrát i kluci mladšího dorostu, kteří nemají velké vytížení v divizi a když nám hoří obsazení některých postů, tak i kluci, kteří vědí, že budou hrát druhý den velkou porci minut, rádi chodí doplnit náš tým.

Za trenéry musím říct, že jsme podali velmi bojovný a sympatický výkon. Musíme všechny pochválit za zodpovědný přístup a neustále se zlepšující výkony. Pracujeme s velmi dobrou obrannou fází, jen potřebujeme dávat více branek, abychom utkání mohli dohrávat více v klidu. Ještě jednou brzké uzdravení kapitáne.

Za trenérský tým Michal Moldavčuk a Lukáš Mrkvička

66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page