top of page

A.F.C: Humpolec - FC Chotěboř 3:4 (0:3)

Branky: 52. Solnař, 68. a 69. Žatečka – 29. Křivský, 33. a 34. Benák, 41. Křivský

Sestava: Nováček Jakub, Křivská Julie, Boháček Pavel, Jůn Rosťa, Čech Zbyněk, Křivský Matěj, Ressl Michael, Průša David, Benák Matyáš, Benák Ondřej (K), Vogel Jakub, Kubát Richard, Hudík Martin, Adam Kryštof, Mudruňka Jan, Krupička Ondřej


6.kolo finálové skupiny Krajského poháru Mladších žáků.


Od začátku prvního poločasu se soupeř prezentoval rychlou hrou s nákopem na střed hřiště. Prvních 15 minut si naši borci na tento způsob hry zvykali. Ve 29´ se trefil Křivský po přihrávce od Ressla. Soupeře naše branka nepoložila a stále byl aktivní. Ve 32´ se trefil Benák a zvýšil skóre na 0:2. O minutu později se znovu radoval Benák, který zvýšil skóre na 0:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.


Začátek druhého poločasu byl opatrný. Náznaky šancí na obou stranách likvidovali obrany, nebo brankáři. Ve 41´se skóre změnilo po zásluze Křivského. Netrvalo dlouho a další gól přidal Křivský a zvýšil na 0:4. V dalších minutách druhého poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou. Bohužel v 52´obdržel náš tým gól, skóre s změnilo na 1:4. V posledních dvou minutách nám soupeř vstřelil dva góly. Konečné skóre zápasu bylo 3:4.


Za poslední dva venkovní zápasy nás trápí produktivita. Umíme si vytvořit spoustu krásných šancí, ale nedokážeme je proměnit. Máme tedy další podmět do tréninkových jednotek.

15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page