top of page

1. FC Batelov – FC Chotěboř "B“ 0:2 (0:1)

Střelci: 3. Bělovský Ondřej, 51. Bělovský Ondřej

Sestava: Gregor J., Gregor L. (70. Ledvinka), Čapek D. (54 Odvářka R.), Gregor T., Hlaváček Jan, Hlaváček Jiří, Bělovský M., Bělovský O., Voborník (62. Muzikář), Bouma (62. Veselý), Pačanda


V sobotu odpoledne za krásného počasí jsme zajížděli do Batelova. V posílené sestavě jsme chtěli v Batelově uspět.


Hned z našeho prvního útoku je na velkém vápně faulovaný Voborník a z přímého kopu se ve 3. minutě krásně trefuje Bělovský Ondra. Pokračujeme v tlaku, ale na těžkém terénu se nám nedaří finální přihrávka. Soupeř nás prověřuje středem hřiště, kdy se dostává až na vápno, ale akce končí na naší obraně nebo střelou neohrožující branku. Takže se hra odehrává od vápna k vápnu bez velkého ohrožení branek.


Do druhé půlky vstoupíme aktivně, Jirka Hlaváček vybojuje na lajně balon, posune ho na Pačandu, který nachází volného Bělovského O., který prudkou střelou z vápna prostřeluje vše, co mu stojí v cestě 2:0. Domácí se snaží tlačit a udělat něco s výsledkem, ale pozorná obrana s brankář Gregorem J., žádné drama nepřipouští. Soupeři na konci docházejí síly, a i když jsme měli dva samostatné nájezdy a další slibné šance, tak se skóre neměnilo.


Na těžkém terénu se nám dnešní zápas povedl, kluci se dobře zajišťovali a nepustili domácí k ničemu. Zaslouženě jsme si odvezli 3 body.

Příští týden v sobotu 29.4. od 16:00 hostíme první celek tabulky Přibyslav. Následně ve středu 3.5. od 18.00 nás čeká dohrávka v Tisu. Zveme fanoušky na dva zápasy o čelo tabulky.


Trenér: Radek Odvářka

126 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page